Uw Naam:*

Vul hier de dag van de week in. (Check dat u een echt persoon bent.)*

Uw E-mail adres*:

Uw bericht*:

   (*=verplicht)

Datum: 2018-06-24 10:07:06   Naam: Hidde en Lydia
Danielle is echt een topper! Voor ons was dit het eerste kindje en wij wisten niet wat we konden verwachten van de kraamtijd. Tijdens de eerste kennismaking voelde we ons erg bij haar op ons gemak en onze hond reageerde goed op haar. Hierdoor hebben we besloten om Danielle als kraamverzorgster te kiezen. Na onze kennismaking merkte wij dat Danielle erg betrokken is tijdens de zwangerschap, kraamweek en na de kraamweek. Danielle heeft ons in de kraamweek goed begeleidt en ontzorgd. Niks is haar te gek of te veel en ze kan zich goed aanpassen aan de gezinssituatie. Tijdens de kraamweek gaf ze goede tips en ons het vertrouwen dat we na de kraamweek goed voor onze kleine konden zorgen. We hebben in de kraamweek erg kunnen genieten van ons nieuwe gezinnetje en haar heerlijke fruithapjes. Onze hond betrok ze ook goed bij de nieuwe gezinssituatie. Wij hebben de kraamweek echt als een feestje ervaren. Als we ooit een tweede kindje mogen verwelkomen, zouden wij zeker weer Danielle benaderen!

Datum: 2016-11-12 20:33:26   Naam: Debbie en Dennis
Wij hebben een fantastische kraamweek gehad met Danielle (vond het zelfs heel erg dat ze wegging toen de kraamweek voorbij was). Ze heeft ons goed geadviseerd en geleerd hoe wij veilig en gezond de kleine kunnen opvoeden. Ze maakte lekkere fruithapjes voor ons klaar. Hielp met nodige huishoudelijke taken en het versieren van ons huis. Ook na de kraamweek was ze bereikbaar voor vragen en tips. We kunnen haar bij iedereen aanbevelen. Top kraamverzorgster!!

Datum: 2016-11-04 09:09:33   Naam: Elisabeth
Danielle was erbij toen Oliver thuis werd geboren. Dat maakt iemand toch heel erg speciaal! Gedurende de kraamweek was Danielle echt een grote hulp voor ons, heeft ons vanalles geleerd en was ontzettend lief en zorgzaam. Bij Danielle is de kraamzorg duidelijk haar passie.

Datum: 2016-07-07 19:25:41   Naam: Jaïr en Wilma
Eind juni is onze 2e dochter Milou geboren! Wij kwamen de andere dag pas laat uit het ziekenhuis en toen kwam Daniëlle ons 's avonds toch nog even op weg helpen. Daniëlle heeft in de kraamweek super voor ons gezorgd, veel tips en adviezen gegeven, het huis keurig schoon gehouden en ook onze andere dochter op een leuke manier bij alles betrokken. Ze zorgde met kleine dingen voor veel gezelligheid en sfeer in huis. Ook werden wij iedere dag verwend met vers fruit dat ze op een bijzondere manier presenteerde. Kortom door Daniëlle is onze kraamweek omgevlogen en kijken we terug op een fantastische week met ons gezinnetje!

Datum: 2016-06-08 08:37:31   Naam: Cindel
In eerste instantie hadden wij gekozen voor de babyboom maar door dat ik één week later ben bevallen en het heel druk was kregen wij Danielle toegewezen. Ze heeft mij heel goed begeleid met de borstvoeding en de vragen die wij hadden. Ook gaat ze heel vriendelijk om met de medebewoners. Als we ooit toch een tweede kindje willen dan gaan wij zeker voor Danielle! Nogmaals bedankt voor alles.

Datum: 2016-06-04 07:52:11   Naam: Nathalie
We hebben een onwijs bijzondere kraamweek gehad met ons kleine meid. Ons 1e kindje ... We waren in verwachting en wisten gelijk: we gaan Daniëlle opbellen. We hebben Daniëlle namelijk meegemaakt in de kraamweek van ons nichtje. Mijn schoonzus en broertje waren heel enthousiast over Daniëlle. Tijdens onze bezoekjes aan ons nichtje ervaarden wij Daniëlle ook als zeer warme, lieve en zorgzame vrouw. Heel goed voor moeder en kind ... Naast de goede zorgen, ook verrassingen rondom vers fruit, en andere kleine dingetjes. Klein, maar heel bijzonder om te ervaren in de eerste week als gezin.

Datum: 2016-04-28 08:17:04   Naam: Herman en Joyce
Met de geboorte van onze eerste zoon Finn op 1 april hebben wij de hulp gehad van Danielle. Wij zijn daarover zeer tevreden. Na de geboorte mochten we in de avond alweer naar huis. Aangezien het onze eerste kindje is, wisten we nog niet helemaal wat te doen bij thuiskomst. Daardoor waren we zeer blij dat Danielle er s' avonds al was om ons op weg te helpen. De rest van de kraam week hebben we een leuke en leerzame week gehad met Danielle. Naast de zorg van Finn en Joyce had ze ook erg veel goede tips en deed ze de huishouding. Ze maakte elke dag vers fruit en zo nu en dan maakte ze erg leuke en orginele dingen met eten. We hebben een erg leuke en leerzame kraam week beleefd en mocht er in de toekomst een tweede kindje komen dan hopen we weer Danielle te krijgen ik kan haar iedereen aanraden :-)

Datum: 2016-03-31 10:05:43   Naam: Monique
Danielle heeft begin maart 2016 voor de tweede keer bij ons de kraamweek verzorgd. Naast de zeer goede zorg voor de baby, mijn twee jarige dochtertje, mij en het huishouden, lukt het haar ook nog om van de kraamweek een feestje te maken. Ze doet allemaal leuke dingen extra en heeft veel actuele kennis paraat! Mede door de hulp van Danielle hebben we hele mooie kraamweek gehad

Datum: 2016-02-06 06:50:01   Naam: Ria en Guido
Onze kraamweek met Danielle was helaas van korte duur, door een iets langer verblijf in het ziekenhuis met ons meisje. Maar ondanks dat, heeft Daniëlle ons in zeer korte tijd de tips en trucs geleerd om onze kleine de wassen, handig aan te kleden en veel nuttige informatie gegeven. Zelfs na onze kraamweek gaf Danielle ons nog geregeld advies als we ergens tegen aan liepen. Mocht er ooit een tweede komen, zien we graag Danielle terug voor de verzorging van ons kindje en voor de gezelligheid.

Datum: 2015-10-30 12:46:45   Naam: Sep, Mathanje en
Begin oktober is onze zoon geboren. Dankzij Danielle hebben wij een zeer fijne kraamweek gehad. Danielle was er voor ons en onze zoon! Van praktische hulp, verwennerijen tot klankbord bij deze voor ons nieuwe ervaring. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Mocht er een volgende keer komen dan bellen wij je weer ;-)

Datum: 2015-08-28 10:41:23   Naam: Muntslag-van Erp
Daniëlle heeft bij onze beide kinderen de kraamzorg gedaan. Wat een duizendpoot. Aan de ene kant de rust voor ons gezin en zorg waar nodig en aan de andere kant de schoonmaak, deskundigheid en er boven op nog de gezelligheid in ons gezin tijdens brengen bij de feestdagen. Wat een flexibele vakvrouw. Betrouwbaar, veilig, weet van aanpakken en geeft de warmte en rust in zo een turbulente fase van je leven. Bijzonder prettig, echt een gouden kracht!!!!

Datum: 2015-07-20 10:00:01   Naam: Leonie en Bas
Danielle is een hele fijne kraamverzorgster, we hadden geen betere kunnen wensen! Ze is erg zorgzaam voor moeder en kind en ze vergeet ook zeker niet de andere in het gezin. Onze zoon van 3 heeft genoten tijdens haar aanwezigheid. Ook weet ze het huishouden zo goed draaiende te houden. Mocht er een 3e kindje komen dan weet ik Danielle te vinden! :D

Datum: 2015-05-10 08:43:04   Naam: Fam. Rosier
Wij zijn ontzettend blij met Danielle als kraamhulp. Danielle was bij mijn zus haar kinderen ook kraamhulp, en door zulke leuke berichten hebben wij haar ook gevraagd voor ons zoontje afgelopen januari 2015. Wat een geweldige kraamtijd hebben wij gehad en wat mis ik die heerlijke fruitcocktails! We zullen je bij anderen aanbevelen! En hopelijk nog tot ziens! ;)

Datum: 2015-04-25 16:50:12   Naam: Alex en Marianne
We hebben het super fijn gehad en hebben kunnen genieten van onze kraamtijd.Nu hebben we drie meisjes en de oudste twee vonden het erg leuk dat Danielle weer bij ons kwam kraamen. Nogmaals bedankt we hebben heel veel steun een luisteren oor en kennis van jouw gekregen .groetjes Alex Marianne Isa Mara en Maudi :D

Datum: 2015-04-11 10:23:08   Naam: G Schuitema
Wij vonden het erg fijn om bij ons eerste kindje een kraamverzorgster als Danielle te treffen. Dat is eigenlijk waar je op hoopt, iemand die door ervaring begeleidt bij de nieuwe dingen, helpt waar nodig en de rust van ouders en kind in het oog heeft. Danielle, je hebt ons echt super geholpen en begeleidt. We hebben genoten van jouw warme hart en zijn blij dat we jou bij ons tweede kindje weer in huis hebben tijdens de kraamweek!

Datum: 2015-03-27 14:04:01   Naam: Danielle
Na de positieve ervaringen van mijn collega met Danielle als kraamhulp, heb ik geen moment getwijfeld om haar te vragen toen ik zelf zwanger was. Ik heb een heerlijke kraamtijd gehad. Het was zo fijn met Danielle. Ik vond het zo fijn dat Danielle er was. Haar passende adviezen, haar discretie en gezelligheid waardeerde ik enorm. Ook straalde ze rust uit. Erg prettig als alles nieuw is! Ze heeft me ook erg bijgestaan toen het met de borstvoeding niet zo wilde vlotten. Met haar tips, trucs, materialen en ervaring is dat helemaal goed gekomen en heb ik zelfs meer dan een jaar borstvoeding mogen geven. Dat was in 2012, inmiddels heb ik haar zowat direct na mijn positieve zwangerschapstest gereserveerd voor de komende kraamtijd. Ik kijk er nu al naar uit!

Datum: 2015-03-14 17:17:40   Naam: Merle
Via via ben ik aan Daniëlle voor gesteld en heb ik haar werkwijze mee gekregen. Toen ik mijn tweede wonder verwachten heb ik dus ook geen moment getwijfeld en meteen Daniëlle gereserveerd! Ze is zo mee voelend,denkend en verzorgd iedereen in het gezin. Mocht ik ooit nog voor nummer 3 gaan is zij de enige die ik in mijn huis toe laat! Lieve Daniëlle je bent een topper!

Datum: 2015-02-18 10:47:40   Naam: Elisabeth en Nic
Danielle is een super kraamverzorgster. Als alleenstaande ouder heeft ze me erg goed kunnen begeleiden.. ook heeft ze bij mijn vriendinnen gekraamd en waren ook super blij met Danielle. Mocht ik ooit een 2e wonder krijgen dan reserveer ik gelijk Danielle

Datum: 2015-01-24 10:21:40   Naam: Fam. Russchen
Zeer tevreden over de kraamzorg! Een flexibele, betrokken, professionele en altijd vrolijke kraamverzorgster. Danielle draait nergens haar hand voor om en heeft een open mind setting. De eerste keer bij ons gekraamd in 2010 en sindsdien haar aanbevolen bij meerdere van onze vrienden. Allen zijn zeer positief over haar. Echt een aanrader dus!

Datum: 2015-01-05 09:25:33   Naam: Fam. M. Landsman
Danielle heeft twee keer bij ons gekraamd. Dat is ons zeer goed bevallen. Danielle is een uitstekende kraamverzorgende. Ze is zorgzaam, behulpzaam, toegewijd, betrokken en ervaren. Betere zorg hadden wij ons niet kunnen wensen. Naast haar zorg voor mijn vrouw en ons dochtertje, had ze ook oog voor onze overige kinderen. En dat hadden ze echt nodig. Danielle bracht rust in ons ontregelede gezin. Ook de zorg voor de huishouding heeft ze aldoor met veel toewijding gedaan. Mijn vrouw en ik zijn daarom bijzonder te spreken over Danielle als kraamverzorgster. Fam. M. Landsman

Datum: 2014-12-05 09:28:10   Naam: Maaike
Danielle heeft bij ons gekraamd in oktober 2014. Toen ik na 4 dagen ziekenhuis en een keizersnede thuis kwam, was ze er al. Danielle kan ik aan iedereen aanbevelen! Wat een warme en lieve vrouw. Ze biedt een luisterend oor, vindt niks gek en neemt het huishouden uit handen waar nodig. Die Fruitcocktails mis ik nog steeds haha. Ze overlegt alles met betrekking tot de kleine hummel, je wordt als ouders heel fijn betrokken bij de zorg en alles wordt rustig uitgelegd en dat is (helemaal bij een eerste) heel fijn! Je ziet de ervaring en de rust bij Danielle en dat is erg prettig. Ze denkt ook aan foto's maken zoals bij de hielprik, de geboortekaartjes vouwen etc. Hadden wij niet aan gedacht maar het is leuk voor het fotoboek nu! kortom: een kraamverzorgster uit duizenden.

Datum: 2014-11-28 12:05:01   Naam: Wendy
In november heeft Danielle bij ons eerste kindje gekraamd, dit was een groot feestje. Ze heeft super goed voor onze kleine meid gezorgd en ons goed op weg geholpen. Ik heb in de kraamtijd nergens omkijken naar gehad en ben goed tot rust gekomen. Ik raad haar bij iedereen aan die een kindje verwacht en als wij weer zover zijn voor ons 2e kindje, zou ik graag Danielle weer willen hebben. :D Dank u wel Danielle.

Datum: 2014-11-26 17:07:30   Naam: Bianca
Daniëlle heeft bij ons gekraamd in 2003 en in 2006. Zoveel ervaring, zelfverzekerd en erg lief. Een geweldige kraamtijd gehad mede door de goede zorgen van Danielle. Iedereen die na ons zwanger raakte gaf ik dan ook het advies om Danielle als kraamhulp te kiezen. Vandaar dat ik vorige maand nog een geweldige foto kon maken met Danielle en mijn 2 kinderen (12 en 8) omdat ze bij mijn schoonzusje aan het kramen was. Een aanrader voor iedereen.

Datum: 2014-10-26 22:25:44   Naam: Sharon en Duncan
Danielle is bij ons in 2010 & 2014 geweest. Ze is een hele gezellige meid met heel veel ervaring en neemt echt de tijd voor moeder en kind! Maar vergeet ook zeker de rest van het gezin niet. Wij missen haar lekkere fruitcoctails nog steeds. In onze omgeving raden wij haar zeer zeker aan.

Datum: 2014-10-20 21:29:10   Naam: Marian & Hassan
Danielle heeft bij ons gekraamd in oktober 2014. Het is ons eerste kindje en was heel fijn om Danielle als steun te hebben. En ondanks al mijn kille hormonen, bleef ze lief! Ze is erg ervaren, heeft ons veel geleerd, en gaat lekker haar eigen gang. Terwijl ik kon rusten, hield Danielle alles draaiende. Haar heerlijke fruitcocktails waren altijd een oppepper! Thuis hebben wij een mix van Arabisch- en Nederlandse cultuur, Danielle stond hier voor open en dit was fijn. Bij problemen met het geven van borstvoeding, kan ze goed helpen, dat heeft ze bij mij ook gedaan! Danielle, het gaat supergoed met ons zoontje! Bedankt voor al jouw hulp!

Datum: 2014-09-27 18:57:32   Naam: Fam. Stouwdam
In augustus 2014 is Daniëlle bij ons geweest. Wij hebben haar ervaren als een gezellige en zeer hardwerkende vrouw, die zorgt dat alles op rolletjes loopt! Daarnaast voorzag ze ons van alle belangrijke informatie, wat erg prettig is bij een 1e kindje.

Datum: 2014-08-03 07:36:43   Naam: Fam. Jochemsen
In juni 2014 heeft Danielle bij ons gekraamd. Tijdens de bevalling en de kraamtijd was alles nieuw en onbekend. Daar heeft Danielle ons op een zeer prettige en rustige manier doorheen geholpen en daar zijn we haar erg dankbaar voor. Het was een prettige kraamtijd waar we nog graag aan terug denken. Danielle, nogmaals bedankt en wie weet tot ziens!