Cooperatie Kraamzorggroep

Coöperatie Kraamzorggroep

Kraamzorg Het Mooie Wonder is lid van de Coöperatie Kraamzorggroep (Coöperatie KZG) en heeft via de Coöperatie KZG contracten met alle zorgverzekeraars. 


Mocht uw verzekering u vertellen geen contract te hebben met Kraamzorg Het Mooie Wonder, dan kunt u de Coöperatie KZG noemen.


Alle leden van Coöperatie KZG zijn zelfstandige kraamzorgondernemers. Sommige werken in een Maatschap of groep, de andere werkt solo. Allen met een eigen identiteit. Alle deze kraamzorgondernemers zijn KCKZ geschoold en zijn geregistreerd bij de KVK. 

Ze verlenen persoonlijke kraamzorg zoals dat past bij hun cliënten.  Deze cliënten kiezen veelal bewust voor een zelfstandige kraamverzorgende, vanwege de kleinschaligheid, en de persoonlijke zorg die zij kunnen bieden. Op hun website kunt u meer informatie vinden over de zorg die zij aan u kunnen leveren.

Samen vormen wij Coöperatie KZG. Wij sluiten samen contracten af bij de zorgverzekeraars, bundelen onze krachten en delen onze kennis op gebied van certificering, scholingen en kwaliteitsverbetering. Iedere kraamzorgondernemer binnen de coöperatie draagt zelf zorg voor kwaliteit en verbetering van haar onderneming.

Wij houden ons aan het privacyverklaring van de coöperatie .